Individualni tretmani

Oaza mira i obilja

Pronađite unutrašnji mir i obilje! Usluga koju sam iskreirala za vas -snažne, ali i nježne maštovite kreativke!

Vi koje ste sposobne sve same, ali u svojem napretku i rastu prihvaćate i vjetar u leđa. Osvijestile ste da želite i zaslužujete sve što vam ovaj život nudi. Vi znate što je to i kako to postići, ali kao da je dan prekratak, kao da je tijelo preumorno, kao da je ponekad više prepreka nego potpore na putu do samoga cilja.

Kada bi samo mogle dostići stanje potpunog mira, balansa, potpune kreativnosti. To je ono stanje kada se osjećate odlično u svojem tijelu, opušteno, zdravo, puni energije, a ideje samo nadolaze…rješenja kreću prije problema.

Kada se obično baš tako osjećate? To se događa na nekom odličnom putovanju, u nekom SPA resortu, wellnessu. Tamo vrijeme staje, problemi su nekako nebitni. Tada shvaćate da je baš sve lako rješivo i da ste se živcirali i strahovali za budućnost baš bez razloga.

Što vam je taj stres donio? Umorno i često bolesno tijelo zbog neprospavanih noći i stalnih briga o tome što će biti sutra.

Puno toga već danas možete učiniti za sebe kako biste se osjećali bolje, povratili snagu, osnažili tijelo…konačno se odmorili jer tada ste zadovoljni, sretni, kreativni, zaljubljeni. Zaljubljeni u život i sve ono što kreacija nosi.

Započnite dan svjesno kreirajući, gdje planirate svaki dan prema svojim ciljevima i vrijednostima.

EVO KAKO TO MOŽETE:

⭐ Rano ustajanje kako biste imale više vremena za sebe prije nego obaveze počnu

⭐ Meditacija i pranayama

⭐ Postavite ciljeve

⭐ Isplanirajte dan

⭐ Odvojite vrijeme za fizičku aktivnost

⭐ Reiki paketi za dodatnu energiju

Iskreirala sam 5 paketa kako bi vam osigurala dodatan vjetar u leđa!
Nagradite se paketom dodatne energije, osigurajte si svoju oazu mira i regeneracije.

Ove pakete osmislila sam za vas jer sam se i sama puno puta našla u situacijama gdje nisam vidjela izlaz. Činilo mi se da pretrpana obavezama nemam vremena za sebe i da sve moram sama. Tijelo je zbog stresa sve više trpilo. Maštala sam o mjestu gdje bih mogla otići, napuniti se energijom, iscijeliti, dobiti jasan uvid usvoje probleme, želje.. naći jednostavno mir, balans i snagu potrebnu za dalje. Maštala sam o malom SPA retreatu, i shvatila da ga mogu imati uvijek i svuda. Zapalila bih svjećice ,pustila glazbu, napravila reiki tretmane i nakon toga bila bih spremna na nove pobjede. Kroz 20 godina prakticiranja joge i reikija stekla sam duboko razumijevanje unutrašnjeg mira i ravnoteže. Moje usluge nisu samo terapija, već i putovanje prema većem samopouzdanju i osobnom rastu.

Zajedno možemo otkloniti prepreke na vašem putu i pomoći vam da ostvarite svoje poslovne snove. Radujem se što ću na tom putu biti vaš vjetar u leđa.

Oaza mira i obilja:
Pronađite unutrašnji mir i obilje!

Stvorene ste da postignete velike stvari, samostalne i hrabre, ali znate da je put do uspjeha ljepši kada imate podršku. Shvatile ste da zaslužujete sve što ovaj život nudi, no ponekad se suočavate s izazovima koji čine da dan bude prekratak, tijelo umorno, a put do cilja prepun prepreka.

Želite postići stanje potpunog mira, balansa i kreativnosti. Ono stanje kada se osjećate sjajno u svom tijelu, puni energije, gdje ideje teku kao rijeka, a rješenja se pojavljuju prije nego što se problemi uopće pojave.

No, kada imate vremena osjetiti se baš tako? To se obično događa na nekom čarobnom putovanju, u SPA resortu ili wellnessu. Tamo vrijeme stoji, problemi blijede u nebitnost, a vi shvaćate da je sve lakše rješivo nego što ste mislile. U tim trenucima, sve brige i strahovi postaju beznačajni.

Zamislite sada da možete unijeti taj osjećaj u svoj svakodnevni život, bez potrebe za putovanjem.

Predstavljam vam posebnu uslugu koja će vam pružiti taj osjećaj bezvremenske slobode i unutarnjeg mira. Nudim vam prostor za opuštanje, obnavljanje energije i buđenje kreativnosti.

Istraži ponudu

Oaza mira i obilja:

Pronađite unutrašnji mir i obilje!

Dobrodošle, snažne i maštovite kreativke! Stvorene ste da postignete velike stvari, samostalne i hrabre, ali znate da je put do uspjeha ljepši kada imate podršku. Shvatile ste da zaslužujete sve što ovaj život nudi, no ponekad se suočavate s izazovima koji čine da dan bude prekratak, tijelo umorno, a put do cilja prepun prepreka.

Želite postići stanje potpunog mira, balansa i kreativnosti.
Ono stanje kada se osjećate sjajno u svom tijelu, puni energije, gdje ideje teku kao rijeka, a rješenja se pojavljuju prije nego što se problemi uopće pojave.

Iskustva klijenata

Općenito o tretmanima

◾ Nakon odabira paketa stiže vam detaljni mail sa uputama kako se pripremiti za tretman.

◾ Dogovaramo Zoom poziv kako bismo se upoznali i postavili ciljeve za tretman.

◾ Prilagođavam tretman vašim potrebama i željama i dobivate konkretnu ponudu sa prijedlogom kada započinjemo tretmane.

◾ Tijekom tretmana smo svakodnevno u kontaktu kako bih pratila vaš napredak i rješavala bilo kakve nedoumice.

◾ Nakon tretmana osiguravam vam podršku kako biste očuvali pozitivne promjene u svojem životu.

Kako izgleda tretman

Tijekom tretmana ležite, oči su zaklopljene, ruke i noge lagano odmaknute od tijela tj. nisu prekrižene. Slušate meditaciju koju vam pošaljem.

Nakon tretmana ostajete u potpunom miru oko 10-15 minuta.

Potrebno je: čaša vode, prostirka, mirno mjesto i internet veza.

Zbog toga što Reiki energija ne poznaje granice kao što je vrijeme i udaljenost, Reiki tretmani na daljinu mogu se poslati bez da je klijent prisutan. To je lako izvedivo i funkcionira jako lijepo. Reiki na daljinu predivna je opcija za ljude koji se ne nalaze na istoj lokaciji kao terapeut.

Što očekivati nakon tretmana

🤍 Duboki odmor – vratite kvalitetan san u svoj život i probudite se pune energije, osnažene i ojačanog imuniteta

🤍 Smanjenje stresa – smanjite stres i anksioznost kako biste se lakše nosile sa svakodnevnim izazovima.

🤍 Samoostvarenje-ovi tretmani pomažu vam pronaći unutrašnji mir i fokus kako biste postigle sve ciljeve.

🤍 Privlačenje pozitivne promjene-otvarajući se prema pozitivnoj energiji privući ćete više prilika, novih klijenata, opcija za nove poslove ali i bolje međuljudske odnose

Kako izgleda tretman?

◾ Tijekom tretmana ležite, oči su zaklopljene, ruke i noge lagano odmaknute od tijela tj. nisu prekrižene.
Slušate meditaciju koju vam pošaljem.

◾ Nakon tretmana ostajete u potpunom miru oko 10-15 minuta.

◾ Potrebno je: čaša vode, prostirka, mirno mjesto i internet veza.

◾ Zbog toga što Reiki energija ne poznaje granice kao što je vrijeme i udaljenost, Reiki tretmani na daljinu mogu se poslati bez da je klijent prisutan. To je lako izvedivo i funkcionira jako lijepo. Reiki na daljinu predivna je opcija za ljude koji se ne nalaze na istoj lokaciji kao terapeut.

Iskustva klijenata

INDIVIDUALNI REIKI TRETMAN NA DALJINU

Ova usluga je idealna za osobe koje pate od umora,nemira i nesanice. Tijekom 30 minuta koristim Reiki energiju kako bih vam pomogla opustiti se,osloboditi napetosti i postići unutrašnji mir

 

USKLAĐIVANJE ENERGETSKIH CENTARA

Kako biste postigle harmoniju i balans energija će raditi na oslobođenju blokada i poticanju protoka vitalne životne energije. Trajanje 45 minuta

 

PAKET 3 INDIVIDUALNA REIKI TRETMANA

Ovaj paket služi za otklanjanje određenog problema. Već nakon trećeg tretmana osjetiti ćete promjene.

Paket 3 individualna Reiki tretmana + 2 tretmana za usklađivanje energetskih centara

Ovaj paket pruža kontinuiranu podršku vašem energetskom balansu. Tri individualna Reiki tretmana pomažu vam da postepeno smanjite stres i otklonite problem, dok se usklađivanjem energetskih centara poboljšava protok energije kroz vaše tijelo.

8 individualnih Reiki tretmana na daljinu + 2 tretmana za usklađivanje energetskih centara

*1 tretman energetsko čišćenje prostora gratis

Kontinuirani tretmani za dugoročno oslobođenje od stresa i postizanje potpunog balansa potrebnog za ostvarivanje ciljeva.

 

Rezervacija tretmana

Odaberite uslugu: *
Kako ste saznali za usluge?

Rezervacijom dajete privolu za obradu podataka u svrhu korištenja usluge i obavijesti o novostima